Cezara Paraschiv
94 vizualizări 21 mar 2018

Tragerea la sorţi de marţi le-a trimis spre un duel care va avea o încărcătură emoţională aparte: reprezentanta gazdelor, Bethanie Mattek-Sands, revine în competiţie după teribila accidentare la genunchi suferită în partida din turul doi de la Wimbledon 2017, contra Soranei Cîrstea, iar americanii îi vor pregăti, cu siguranţă, o primire specială.

Simona Halep şi Irina Begu vor juca, aşadar, în primul tur al turneului de la Miami împotriva perechii germano-americane Julia Goerges / Bethanie Mattek-Sands. În turul doi, învingătoarele acestui meci le-ar putea înfrunta pe cehoaicele favorite cinci, Andrea Hlavackova şi Barbora Strycova.

Excentrica Bethanie s-a accidentat în timpul unui raliu în care atacase fileul. Americanca a povestit că a auzit 'un zgomot în picior', apoi s-a prăbuşit de durere. Urletele americancei au frânt liniştea sacră de la Wimbledon,  iar scenele teribilului incident i-au marcat pe toţi cei implicaţi în tenis, dar şi pe fani. Sorana Cîrstea a mers imediat alături de Bethanie pentru a încerca să o liniştească, până la venirea, târzie, a medicilor. Românca a vizitat-o apoi pe americancă la spital. Mattek-Sands a avut nevoie de intervenţie chirurgicală, dar acum este pregătită să revină, după aproape nouă luni în care nu a putut decât să comenteze tenis.

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

 

Citește și: