Andru Nenciu
1559 vizualizări 2 sep 2017

Sau idolii. Sau pe cei pentru care a venit să-şi întindă corzile vocale poate tocmai de la Sighetu Marmaţiei. Lovit de Chiricheş cu buzduganul ironiei încă de la meciul cu Finlanda - "Nu vorbiţi cu mine, vorbiţi cu Eu sunt 12" - suporterul în galben a picat examenul la ora de aşanuseface. L-a pus pe coji de nucă Alexandru Maxim, imediat după ce a punctat pentru trei puncte. Sosit din campionatul în care disciplina, rigurozitatea şi respectul faţă de adversar şi public sunt ştampile pe legitimaţia de joc, Alex şi-a dat în petec exact când 25.000 de spectatori se bucurau sincer. Omul care poartă tricoul lui Hagi şi Mutu i-a tratat cu un dispreţ ca o flegmă nu doar pe cei din tribunele stadionului care pe-afară pare neterminat. Ci şi pe toţi spectatorii de acasă. Pentru că TVR a surprins cu acurateţe momentul în care fotbalistul cu gleznă fină a aruncat peste gard un "Tăceţi în p--a mea!". Chiar dacă declaraţia de dragoste a fost azvârlită doar grupului de suporteri din zona în care Maxim s-a încălzit înainte de a fi trimis pe teren, gestul nu are nicio scuză. Nu, Alex, aşanuseface! Poate că la meciul viitor, fanul care te-a înjurat sau te-a aplaudat contra lui Mkhhyrarian... doar te va ignora. Şi poate că te va durea. 

Şerveţelele ca un balsam ajunse pe fruntea asudată a şefului FRF şi reacţia neamţului - la cald - pentru TVR ne spun că Daum va pleca

Înainte de a intra în direct la Digisport şi TVR, Răzvan Burleanu a consumat un pachet de şerveţele pentru a da bine pe sticlă. Nervii acumulaţi în urma unei comedii triste pusă la cale şi cu largul său concurs ne fac să credem că şeful FRF va lua o decizie cât de curând. Ştie că va rămâne cu buza umflată după aceste preliminarii şi nu se va duce la farmacie să-şi cumpere o alifie. Va scăpa de Daum pentru a-şi mai cosmetiza din imaginea deja mototolită. Mai mult, lucrul bun e întărit de declaraţia oferită de Daum pentru TVR la finalul meciului.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE PROSPORT CARE SUNT CELE TREI LUCRURI BUNE DUPĂ MECIUL ÎN CARE ROMÂNIA S-A CHINUIT CU ARMENIA

Citește și: