Adrian Ţone - Mediafax
1493 vizualizări 18 mai 2012

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, consideră că toate deciziile din ultima vreme sunt îndreptate împotriva echipei sale, care este dezavantajată de hotărârea TAS privind rejucarea partidei cu Universitatea Cluj.

Oficialul grupării ardelene este de părere că totuşi CFR Cluj va câştiga titlul de campioană, reuşind să se impună pe teren. "Noi vom câştiga pe teren, o partidă din două o vom câştiga pe teren. Deşi va fi foarte greu. După ce am jucat pe acea mocirlă la Mioveni, vom avea acest meci reprogramat, apoi duminică. Nu sunt nici măcar 48 de ore între aceste două meciuri. Nu e corect. Jucând la ora opt, nu e corect, deci încă ceva din regulament care nu e respectat. Totul e făcut împotriva noastră. E evident. Nu ştiu dacă vom da în judecată Liga, vedem. Deocamdată sunt multe lucruri în neregulă acolo şi mai ales la comisii. Faptul că preşedinţii celor două comisii sunt asociaţi la o firmă e foarte dubios şi suspect", a spus Mureşan la Digi Sport.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins cererea CFR Cluj de suspendare a deciziei comisiilor LPF care au hotărât ca derbiul oraşului Cluj-Napoca să se rejoace, în urma incidentelor din 8 mai, astfel că partida va avea loc aşa cum a reprogramat-o liga, astăzi, de la 21.30, pe Cluj Arena, informează site-ul oficial al LPF.

"Răspunsul Tribunalului Arbitral al Sportului cu privire la suspendarea deciziei de rejucare a meciului U Cluj - CFR 1907 Cluj, contând pentru cea de-a XXXI-a etapă a Ligii I la fotbal, este în sensul respingerii cererii, partida urmând a fi rejucată conform programarii", se arată în comunicatul citat.

Comisia de Disciplină a decis, vineri, 11 mai, ca meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, întrerupt, în minutul 27, în urma unei încăierări între jucătorii celor două echipe, să se rejoace începând din minutul 1, astfel că LPF a programat întâlnirea pentru vineri, la ora 21.30. Marţi, Comisia de recurs a menţinut decizia, iar CFR Cluj, care solicită să câştige la masa verde cu 3-0, s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, cerând suspendarea decizie comisiilor LPF.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO 3-2


Citeşte şi U CLUJ - CFR LIVE


Citește și: