Claudiu Giurgea
41765 vizualizări 12 apr 2016

Decizia nu este însă definitivă şi poate fi contestată în termen de 7 zile de la dispunerea sa, astfel că echipa antrenată de Viorel Ion ar putea încheia acest sezon din Liga 2.

"Eu sunt antrenor, nu este treaba mea. S-a găsit să bage pe Gloria în faliment. Alte cluburi, Rapidul cu 2 milioane de euro datorii, Farul cu un milion de euro, pe astea nu le bagă nimeni. Noi trebuia să plătim până la sfârşitul lui martie 7 miliarde, dar nu s-au găsit în Buzăul ăsta bani, că nu a vrut actualul primar. Asta este, mergem înainte, avem furculiţele pregătite să ni le ia Finanţele. Buzăul tot va avea fotbal din vară, vă spun eu. Buzoienii merită să aibă fotbal", a declarat Viorel Ion pentru Liga2.ro

Gloria Buzău se află în procedură de insolvenţă de peste trei ani, iar până la finalul lunii martie mai avea de achitat către Finanţe 700 000 de lei.

Gloria Buzău se află pe locul 2 în play-out-ul Seriei I a Ligii 2, o poziţie care îi asigură rămânerea în campionat şi sezonul următor iar în această vară, clubul din Buzău va împlini 45 de ani de la înfiinţare.

Clubul Gloria Buzău e anchetat de FRF în această perioadă de meciuri trucate. Pe masa Comisiei de Disciplină a FRF este un dosar, care cuprinde 10 meciuri jucate în sezonul trecut de Gloria Buzău şi care sunt documentate ca fiind blaturi la pariuri. E vorba atât de meciuri din sezonul regulat, cât şi din play-off.

Citește și: