Gandul.info
Denis Şchiopu
768 vizualizări 12 dec 2017

"Eu sunt de patru ani ieşit din fenomen, sunt şi eu, ca şi dumneavoastră, un susţinător. Referitor la meciul de ieri, chiar nu vreau să spun niciun cuvânt. Federaţia Română trebuie să îşi asume responsabilităţile, cred că suntem prea îngăduitori faţă de străini. Cred că avem antrenori tineri, de perspectivă. Avem, inclusiv, antrenor cu portarii tot un spaniol, care ieri nu le-a sfătuit prea bine, amândouă, săracele, ieri au prins şapte mingi, şi cred că diferenţa acolo s-a făcut", spune fostul selecţioner al naţionalei feminine, citat de ProSport.

Radu Voina atrage atenţia asupra modului în care s-a făcut selecţia: "La o competiţie oficială trebuie să iei jucătoarele cele mai în formă. Curea nu are termen de comparaţie în Campionatul României, a jucat foarte bine, după ce Mehmedovic s-a accidentat. Crina Pintea este un câştig, este puternică. Nu ai cum să o uiţi pe Chintoan care după cei doi pivoţi ai noştri, Gâlcă şi Manea, era ea. A avut neşansa să se nască în aceeaşi perioadă, este un pivot de meserie", a încheiat Radu Voina.

România a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin, după ce a fost învinsă, cu scorul de 28-27, la Leipzig, de reprezentativa Cehiei.

Citește și: