Fericit după victoria care l-a adus pe loc de play-off în Liga 1, Hagi i-a făcut o bucurie unui copil care l-a abordat în sala de conferinţe, înainte ca "Regele" să participe la întâlnirea cu presa de după meciul cu liderul CFR Cluj. "Domnul Hagi, pot să vă invit la ziua mea?", a întrebat puştiul, după ce şi-a făcut o poză cu fost internaţional.

"Când e ziua ta?", a întrebat Hagi, iar copilul nici n-a clipit: "Pe 18 ianuarie". "Pe 18 ianuarie suntem în cantonament, trebuie să vii în străinătate. Suntem în cantonament, atunci. Vedem, vedem, vorbim cu mami, vedem", a mai spus Hagi, dar puştiul care i-a lansat invitaţia inedită lui Hagi nu s-a lăsat. "La Medgidia", a insistat copilul, după care a plecat din sala de conferinţă.

Hagi a reacţionat şi i-a transmis acestuia: "Te chemăm noi în cantonament. Gogule (n.r. adresându-se unui angajat al clubului), du-te şi transmite-i că-l chemăm în cantonament. Îl chemăm să vină cu noi. Spune-i, mă! Îl chemăm să vină unde suntem noi", încheiat Hagi.

Tehnicianul campionilor a insistat, apoi, pe lângă oamenii din staff să ia deja legătura cu părinţii copilului şi să-i ia datele necesare, astfel încât în ianuarie micuţul să ajungă alături de jucătorii şi antrenorul preferat, scrie DigiSport.

Citește și: