Gandul.info
Silviu Bănilă
258 vizualizări 22 feb 2018

Bouchard a suferit o căzătură gravă în 2015, în vestiarele de la US Open. „Am ţipat: Oh, Doamne, mă arde!”, a mărturisit Bouchard, referindu-se la momentul în care a căzut pe spate, după ce menajera curăţase podeaua cu substanţe chimice.

 

Incidentul s-a produs în timp ce jucătoarea se îndrepta spre o baie cu gheaţă, scrie news.com.au.

 

Aceasta a ieşit din cameră - dotată cu un vestiar şi o baie pentru antrenori - purtând doar pantaloni scurţi, un sutien şi papuci.

 

„Purtam un sutien sport... şi am căzut pe spate”, a povestit Bouchard în faţa judecătorului. Jucătoarea şi-a amintit de momentul în care pielea sa a luat contact cu produsele chimice şi a simţit o arsură puternică.

 

„Era peste tot pe mine”, a spus Bouchard. „Eram şocată, mă uitam la tavan”.

 

 

foto: Instagram geniebouchard

 

Sportiva în vârstă de 23 de ani încearcă de doi ani să îi cheme în instanţă pe cei pe care îi consideră responsabili pentru accidentul ei. Ea susţine că rana la cap a împiedicat-o să participe la un turneu de tenis din Queens.

 

Bouchard a dat în judecată United States Tennis Association (USTA), care administrează Open-ul, la scurt timp după accident, afirmând că aceştia se fac vinovaţi pentru curăţarea cu spray chimic a podelei respective.

 

După căzătură, Bouchard s-a retras de un eveniment important şi a stat pe margine câteva luni. Bouchard este actualmente a 116-a jucătoare din lume şi nu a reuşit să mai aibă acelaşi succes ca la începutul carierei. În 2014, Bouchard a ajuns în finala de la Wimbledon.

 

USTA a precizat însă că Bouchard nu ar fi avut ce să caute în camera de antrenament, fără antrenor şi a alunecat la ora locală 11PM, noaptea, când îngrijitorii asigură curăţenia spaţiului respectiv.

 

Substanţa este aplicată doar după ce toată lumea pleacă, au precizat oficialii USTA. Totuşi, marţi, Bouchard, sub îndrumarea avocatului ei, Benedict Morelli, a declarat că nu scria nicăieri că programul este până la o anumită oră sau că jucătorii trebuie să fie însoţiţi de antrenor.

 

„Nu exista un program propriu-zis la US Open-ul din 2015”, a susţinut Bouchard.

 

Chiar dacă în tenis nu mai are multe de spus, cariera în modelling a lui Bouchard a cunoscut un succes extraordinar. Recent, jucătoarea a pozat pentru Sport Illustrated Swimsuit Issue, pentru al doilea an la rând.

Citește și: