778 vizualizări 14 aug 2017

Viitorul Constanţa – FC Salzburg, meci din play off-ul UEFA Europa League, este live la TVR 1 şi TVR HD joi, 17 august, de la ora 21.45, comentat de Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin. El va fi precedat şi urmat, de la orele 21.15 şi 23.45, de ediţii speciale Repriza a treia, transmise în direct din studioul de la Bucureşti şi moderate de Costin Deşliu.  

La fel ca şi campioana României, învinsă de APOEL Nicosia în preliminariile Champions League, şi campioana Austriei a ratat play off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 şi 1-1 cu croaţii de la Rijeka. Salzburg are în palmares UEFA Youth League 2017, cea mai importantă competiţie intercluburi pentru echipe de tineret.

În ceea ce îi priveşte pe elevii lui Hagi, „Viitorul suferă în Liga 1, dar o calificare în grupele Europa League ar însemna salvarea sezonului, cel puţin din punct de vedere financiar”, precizează Emil Hossu-Longin, unul dintre cei doi comentatori ai partidei de joi seară.

Campioana României i-a vândut săptămâna trecută pe Benzar şi pe Nedelcu la FCSB, pentru aproape 3 milioane de euro. „Poate voi alinia o echipă formată în proporţie de 90% din jucători ai Academiei", a anunţat Gheorghe Hagi.

Viitorul este a patra echipă din România care se confruntă în cupele europene cu Salzburg, după UTA, Steaua şi Astra. Returul va avea loc în Austria, pe 24 august.

Citește și: