1053 vizualizări 2 aug 2018

Price se afla pe scaunul din dreapta al maşinii conduse de prietenul ei, când a fost lovită în cap de gloanţele unei rafale AK-47. Prietenul ei era ţinta, însă acesta a scăpat nevătămat. Robert Maxfield făcea parte din faimoasa bandă Southside Crips din Compton Los Angeles.

Acum a ajuns la 38 de ani şi a fost eliberat pentru comportamentul de la închisoare, anunţă Daily Mail.Price era fiica dintr-o relaţie anterioară a mamei surorilor Williams, Oracene. Cele trei fete erau extrem de apropiate, iar Price chiar făcea parte din staff-ul Serenei şi a lui Venus până cand a fost ucisă.

"Înainte ca toată lumea să se mire de victoria entuziasmantă obţinută de Konta în faţa Serenei Williams. Criminalul Robert Maxfield, cel care a ucis-o pe sora vitregă a acesteia, a fost eliberat. Acest lucru ar putea aduce amintiri grele în mintea Serenei!", a scris un fan al americancei, pe Twitter, potrivit Prosport.

Gangsterul care a ucis-o pe Yetunde Price - sora vitregă a starurilor tenisului mondial Venus şi Serena Williams - este liber după 12 ani de închisoare.

Robert Maxfield a fost condamnat pentru uciderea lui Price într-un asasinat comis în 2003 în Compton. În 2006, a primit 15 ani de închisoare.

Bărbatul a fost eliberat cu trei ani mai devreme, datorită bunei purtări. Surorile Williams erau apropiate de sora lor vitregă mai mare, care a fost chiar şi asistenta lor personală.

Yetunde avea 31 de ani la momentul morţii. Venus şi Serena au deschis în 2016 Centrul de Resurse Yetunde Price, în Compton, pentru a evoca memoria surorii lor. Centrul se ocupă de victimele traumelor şi violenţei fizice.
 

Citește și: