Gandul.info
Claudiu Giurgea
3371 vizualizări 23 dec 2017

"E o senzaţie îngrozitoare. Am început meciul bine, prima repriză a fost echilibrată şi este o înfrângere care doare foarte rău. Ne este foarte greu, dar ăsta e fotbalul. Ideea a fost ca Mateo Kovacic să-i facă marcaj lui Messi. Asta am decis şi ştiţi ce s-a întâmplat. Am greşit la primul gol, ne-am apărat foarte rău. La acest nivel, detaliile sunt cruciale, dar nu trebuie să ne descurajăm acum. Jocul nu trebuie schimbat şi nu putem lăsa garda jos, chiar dacă oamenii cred că asta am făcut", a declarat Zidane după 0-3 cu Barcelona.

Deşi a fost întrebat despre transferurile la echipă, Zidane nu a dorit să comenteze şi a răspuns sec: "Nu vorbim despre asta! Madridul nu a capitulat. Avem o săptămână la dispoziţie să ne odihnim şi ne vom întoarce mai puternici. Este un moment dificil, nu pot spune că meritam asta, dar aşa s-a întâmplat, ăsta e fotbalul. Eu iau deciziile aici şi nu regret nimic. Nu e nicio problemă că am rămas la 14 puncte în spatele lor. În fotbal, lucrurile se schimbă repede"

9 trofee a câştigat Zidane de la venirea sa pe banca lui Real Madrid, în ianuarie 2016. Cele mai importante realizări ale lui Zidane, pe banca Realului, sunt cele trei Ligi ale Campionilor şi titlul din acest an.

Citește și: