3293 vizualizări 6 apr 2016

Incendiu a avut loc miercuri seara la o cameră din căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Capitală, la faţa locului intervenind 13 autospeciale SMURD şi reprezentanţi ai Detaşamentului Special de Salvatori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile, focul a pornit de la o cameră şi s-a propagat şi la o a doua încăpere. În urma incendiului, 10 persoane au fost intoxicate cu fum. Potrivit sursei citate, opt victime au fost transportate la spital. Patru oameni au fost duşi de urgenţă la Spitalul Floreasca, patru la Spitalul Universitar, în timp ce două persoane au refuzat internarea, au mai anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov.

"S-a acţionat în două direcţii: stingerea incendiului, respectiv căutarea-evacuarea victimelor cu autoscările pe faţadele clădirii", a spus Daniel Vasile.

Tot la căminul studenţesc al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" a avut loc un alt incendiu cu câteva ore mai devreme. Acesta s-a produs la un corp de clădire vecin, iar opt oameni au fost evacuaţi.

Citește și: