Cristina ANDREI
32574 vizualizări 3 iun 2016

Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, a murit într-un accident rutier produs, aseară, pe DN2, la intrarea în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Radio Iaşi.

Accidentul s-a produs în urma coliziunii dintre o autoutilitară şi un autoturism.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, citat de Radio Iaşi, a declarat că Ioan Dan Niculescu, în vârstă de 38 de ani, care conducea un VW Golf, circula pe DN2, în Vadu Moldovei, a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta şi a derapat, intrând pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară Iveco, condusă regulamentar de Gabriel Şoldan.

Alături de Vlad Tăuşance şi Radu Negulescu, Ioan Dan Niculescu a coordonat campania preşedintelui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

Preşedintele Klaus Iohannis a postat vineri pe Facebook un mesaj de condoleanţe în care îşi exprimă regretul faţă de dispariţia unei „minţi sclipitoare": „Am aflat că a murit, într-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidenţială. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare şi un creator energic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Iohannis.


 

 

 

 

Citește și: