Adina Oşan
Kiss Edit
587 vizualizări 1 oct 2013

Zece persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în judeţul Covasna, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre maşini a luat foc, şoferul suferind arsuri grave, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc luni seară, pe DN 11, în apropierea localităţii Cernat, fiind dat publicităţii abia marţi de către ISU şi Poliţie.

Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, în accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Bucureşti şi un autovehicul înmatriculat în judeţul Harghita, iar în urma impactului una dintre maşini a luat foc.

Zece persoane au fost rănite, iar la faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare, o autospecială ISU, o ambulanţă SMURD de la Secţia de pompieri Târgu Secuiesc şi şase ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Covasna.

Conform sursei citate, s-a intervenit cu prioritate pentru stingerea incendiului care cuprinsese una dintre maşini, în condiţiile în care şoferul era încarcerat. Şoferul autoturismului a suferit arsuri de gradul al patrulea la picioare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Braşov.

Celelalte nouă persoane rănite în urma accidentului au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Sfântu Gheorghe, nefiind necesară transferarea lor la unităţi medicale din alte judeţe, mai precizează ISU.

Citește și: