Cosmin Pirv
568 vizualizări 9 iul 2019

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, bărbatul care a murit în urma impactului avea 49 de ani, era din Scorniceşti şi era pasager în microbuz.

Două persoane sunt grav rănite şi au fost transportate la spital. Una dintre acestea este o femeie de 27 de ani, din Slatina, care este însărcinată în luna a şaptea. Ea se afla la volanul unuia dintre cele trei autoturisme implicate în accident.

Alte două victime sunt rănite mai uşor, în timp ce restul au prezentat escoriaţii şi contuzii, au mai transmis reprezentanţii ISU Olt.

accident

Ştirea iniţială

Şase maşini, printre care un microbuz, un TIR, o platformă şi trei autoturisme, sunt implicate, marţi, într-un accident pe DN65 în localitatea Priseaca, din judeţul Olt. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, o persoană a murit şi alte trei sunt rănite.

Potrivit Poliţiei Olt, accidentul a avut loc marţi pe pe DN65 Piteşti - Slatina, în localitatea Priseaca. În accident au fost implicate trei autoturisme, un microbuz, un autotren şi o autoutilitară.

accident

Reprezentanţii Poliţiei Olt au declarat că, în urma impactului, o persoană a murit şi alte trei sunt rănite.

În total, în accident sunt implicate, potrivit primelor informaţii transmise de ISU Olt, 16 persoane.

Pentru acordarea asistenţei medicale la faţa locului au fost trimise şapte ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi nouă ambulanţe SAJ.

Citește și: