173 vizualizări marţi, 09:17

Reprezentanţii ISU Sibiu spun şoferul autocarului lovit de remorca TIR-ului a fost găsit încarcerat, dar este conştient.

„Şoferul este conştient. Alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbaţi şi o femeie”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a produs între autocar, TIR şi o altă maşină, după ce camionul nu a adaptat viteza în curbă.

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, şoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens, unde capul tractor intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca loveşte un autocar condus tot spre Sibiu, autocar in care se aflau 40 de pasager şi 3 şoferi”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Pe DN 7, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, traficul este blocat în zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei ştiri.

Citește și: