Marian Buga - Mediafax
1154 vizualizări 21 aug 2013

Accidentul a avut loc în jurul orei 04.30, între localităţile arădene Nădlac şi Pecica, în apropiera unei curbe, unde şoferul unui autoturism cu numere de Franţa a intrat în depăşirea unui tir pe linia continuă.

Potrivit martorilor din trafic, în timpul manevrei de depăşire din sens opus venea un alt autoturism, cu numere de Italia, iar şoferul a încercat să revină pe banda sa, însă a fost acroşat de tir şi proiectat în autoturismul care circula din sens opus şi care a fost lovit în spate de o a treia maşină.

În urma impactului, şoferul care a provocat accidentul a murit pe loc, iar cinci persoane aflate în autoturismul cu numere de Italia au fost rănite.

La faţa locului au ajuns şapte ambulanţe, dar şi echipe de descarcerare ale pompierilor.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, având fracturi şi traumatisme. Medicii afirmă că doi dintre răniţi sunt în stare foarte gravă.

În al treilea autoturism implicat în accident se aflau tot cinci persoane, însă niciuna nu a suferit răni care să necesite îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, vinovat de producerea accidentului este şoferul care a făcut depăşirea neregulamentară şi care a decedat, acesta având 35 de ani.

Traficul pe DN7, în zona accidentului, a fost blocat timp de aproape trei ore, formându-se coloane de maşini pe câţiva kilometri. Ulterior, poliţiştii au deviat traficul pe un drum judeţean, iar la ora transmiterii acestei ştiri se circulă în condiţii normale.

Citește și: