311 vizualizări 14 iun 2019

„Pe sensul către litoral al Autostrăzii 2 Constanţa – Bucureşti, la kilometrul 84, în zona localităţii Vlad Ţepeş a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate cinci autoturisme”, anunţă Centril Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit primelor date, accidentul s-a soldat cu trei victime.

Circulaţia rutieră se desfăşoară însă îngreunat, pe banda de urgenţă.

CNAIR ia măsuri de fluidizare a traficului la Ageenţia de Încasare Feteşti

Având în vedere că în perioada imediat următoare, care cuprinde sărbătoarea de Rusalii, în zona Agenţiei de Încasare Feteşti se pot înregistra ambuteiaje din cauza numărului mare de vehicule, CNAIR  împreună cu reprezentanţii Poliţiei Rutiere anunţă o serie de măsuri de fluidizare a traficului.

Astfel, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe sensul Bucureşti - Constanţa se crează ambuteiaje, CNAIR va schimba sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe 4 benzi în sensul Bucureşti – Constanţa si pe 2 benzi în sensul Constanţa –Bucureşti.

În condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu bariera) pe sensul Constanţa - Bucureşti se crează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti.

Foto: Mediafax Foto / Gabriel Petrescu (caracter ilustrativ)

Citește și: