Ionut Jifcu
2406 vizualizări 30 iun 2018

Şoferul băut care a provocat accidentul luase la ocazie doi soţi. Aceştia s-au speriat de modul în care conducea. Bărbatul a încercat să-l domolească pe conducătorul auto şi - dându-şi seama că nu are şanse, a început să transmită LIVE pe Facebook imagini din maşină, sperând ca nişte poliţişti să observe transmisia şi să-l oprească pe vitezoman. 

”Accelera în viteză şi cum am văzut, am intrat pe live, că la noi aici, la intersecţie, mai stă Poliţie şi poate să îl oprească imediat,” povesteşte Cătălin Şindilă, pasagerul din autoturismul care a provocat accidentul. ”Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate.” 

Cătălin Şindilă, victimă în accidentul de la Slătioara

Din nefericire, nimeni nu i-a observat înainte ca şoferul să piardă controlul volanului într-o curbă şi să pătrundă pe contrrasens, ciocnindu-se frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus. În urma impactului, şi-a pierdut viaţa soţia lui Şindilă, cu care se căsătorise în urmă cu cinci luni şi şoferul autovehicolului care circula regulamentar. Acesta a fost testat de poliţişti după accident, care au constatat că avea o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat şi l-au reţinut pentru 24 de ore. 

 

Citește și: