Ionut Jifcu
9699 vizualizări 29 iun 2018

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, în accidentul produs în Slătioara au murit şoferul unui autoturism şi pasagerul din cealaltă maşină.

„Victimele aflate în stop cardio-respirator nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie în vârstă de 34 de ani, pasageră într-unul dintre autoturisme şi un bărbat, de 48 de ani, şofer al celuilalt autoturism. Şoferul autoturismului în care se afla femeia nu prezintă urme de traumă, iar pasagerul din acelaşi autoturism a fost transportat la UPU Slatina, conştient, cu traumatism toracic şi traumatism membrul superior”, a declarat Băsăşteanu.

Accident Slatioara impact frontal sofer live pe facebook

Poliţiştii au stabilit că şoferul care a produs accidentul şi care a scăpat cu răni uşoare era băut.

„Şoferul unui autoturism, aflat sub influenţa alcoolului, cu 0.58 mg/l în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe Drumul Judeţean 677 în comuna Slătioara, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism. Şoferul din cel de-al doilea autoturism şi o pasageră din prima maşină au decedat”, a spus Cristi Grigorescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Olt.

Accident Slatioara impact frontal sofer live pe facebook

Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal petrecut vineri seara, la Slătioara, în judeţul Olt, făcea LIVE PE FACEBOOK în momentul ciocnirii cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus. Pe contul său de socializare apare un videoclip cu imagini de pe traseu şi MOMENTUL IMPACTULUI. Filmarea nu se încheie după accident şi se aud oamenii din sat cum încearcă să acorde primul ajutor răniţilor şi constată că femeia din drepta a murit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt Cristian Grigorescu a declarat că şoferul care a provocat accidentul acuza dureri în zona toracelui şi că a fost dus la spital. „Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore. Întrucât la introducerea în arest, a acuzat dureri la nivelul toracelui, a fost transportat la spital, unde a rămas sub paza permanentă a poliţiştilor. În decursul acestei zile, se va propune arestarea preventivă a acestuia,” a precizat Grigorescu.

 

Citește și: