Se pare că Teodor Andrei Toader ar fi circulat cu viteză excesivă şi ar fi aţipit la volan, intrând într-un cap de pod. Automobilul marca Volkswagen Touareg a fost distrus complet.

Tânăra care se afla pe locul din dreapta este Roxana Andreea Popa, iubita fiului cel mic al lui Tudorel Toader. Primele informaţii relevă că Teodor Toader nu purta centură de siguranţă şi s-a rănit grav la coloană, în momentul producerii accidentului.

„În urma investigaţiilor, s-a determinat că bărbatul prezintă un traumatism la nivelul coloanei lombare, dar este stabil şi conştient, iar prognosticul este favorabil. Astfel, s-a decis transferul acestuia la Neurochirurgie. Fata prezenta un traumatism toracic şi a fost direcţionată către Clinica de Chirurgie toracică a spitalului“, a declarat profesor Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, pentru Ziarul de Iaşi.Fiul lui Tudorel Toader a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul ar fi fost zero. Poliţiştii au anunţat deschiderea unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz.

Citește și: