314 vizualizări 5 oct 2019

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii transmit că ambele paciente se află internate în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca sunt în stare gravă, dar dar fără evenimente nefavorabile faţă de dimineaţă, prin urmare starea lor este staţionară. Una dintre ele a suferit intervenţie chirurgicală, cealaltă nu a necesitat operaţie.

În ceea ce priveşte cei patru răniţi internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, cele două femei în vârstă de 45 şi respectiv 30 de ani sunt internate în continuare pe Terapie Intensivă, fiind conştiente, în stare bună, cu multiple traumatisme. Tânăra de 19 ani se află internată tot în Secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă, iar cea de-a patra victimă adusă la Bagdasar Arseni se află încă în Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind stabilă.

Bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă.

 

Citește și: