Andi Manciu - Mediafax
327 vizualizări 16 nov 2014

Atanasiu a susţinut că până la ora 15.00 în Bucureşti au fost constatate nereguli în privinţa unor CNP-uri înregistrate pe listele suplimentare, existând astfel suspiciuni de fraudă a votului.

”Cea mai mare neregulă constatată în Bucureşti sunt listele suplimentare pe care am început să le verificăm şi sunt foarte multe CNP-uri care sunt prost înregistrate. Asta înseamnă că preşedinţii secţiilor de votare care s-au ocupat de înregistrarea pe listele suplimentare a celor care nu erau din secţia de votare fie au greşit CNP-ul, dar dacă constatăm că sunt mai mult de două CNP-uri greşite dintre cei care au votat pe listele suplimentare o să o trecem la rea voinţă şi o să facem plângeri penale împotriva tuturor preşedinţilor secţiilor de votare unde CNP-urile sunt greşite”, a spus Atanasiu.

El a precizat că ACL deţine un soft prin care sunt înregistrate CNP-urile de pe listele suplimentare pentru a descoperi dacă este vorba de vot multiplu.

Vicepreşedintele PDL Bucureşti Mihai Atănăsoaie a susţinut că pe listele suplimentare din Sectorul 2 din Bucureşti există CNP-uri ale unor persoane decedate.

 

Citește și: