Andreea Tobias
163 vizualizări 29 iul 2019

UPDATE Bărbatul acuzat de tentativă de viol într-o staţie din Constanţa e recidivist

Bărbatul acuzat că a încercat să violeze o femeie pe o stradă din Constanţa are antecedente penale, ispăşind o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru o faptă de viol.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost condamnat, în anul 2007, pentru o faptă de viol comisă în judeţul Vaslui.

El a fost eliberat după ce a ispăşit trei ani de închisoare, în 2010.

Acum, după audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă la viol şi urmează să fie dus în faţa unei instanţe cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la viol.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, duminică seara poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa.

O persoană a scris pe Facebook că bărbatul a luat o femeie din staţie, i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, „având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”. O altă persoană a scris pe Facebook că Poliţia ar fi spus că nu vine la caz decât dacă sunt „dovezi concrete” că este vorba despre tenativă de viol, însă s-a dovedit că poliţiştii au ajuns la caz în câteva minute.

„Apelul 112 a fost direcţionat imediat către dispeceratul Secţiei 5 Politie Constanţa, care a trimis de îndată patrula de ordine şi siguranţă publica la fata locului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Ştirea iniţială. Un bărbat este acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o staţie de autobuz din Constanţa. În mediul online au existat nemulţumiri legate de intervenţia Poliţiei, însă s-a dovedit că poliţiştii au ajuns la caz în câteva minute şi l-au dus pe presupusul agresor la audieri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, duminică seara poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa.

Patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa.

Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Ulterior, acesta a solicitat asistenţă medicală şi a fost însoţit de poliţişti şi personal medical pentru investigaţii de specialitate.

O femeie a scris pe Facebook că bărbatul a luat o femeie din staţie, i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, „având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”. O altă persoană a scris pe Facebook că Poliţia ar fi spus cp nu vine la caz decât dacă sunt „dovezi concrete” că este vorba despre tenativă de viol, însă s-a dovedit că poliţiştii au ajuns la caz în câteva minute.

„Apelul 112 a fost direcţionat imediat către dispeceratul Secţiei 5 Politie Constanţa, care a trimis de îndată patrula de ordine şi siguranţă publica la fata locului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Citește și: