489 vizualizări 8 nov 2018

Adolescentul în vârstă de 17 ani, găsit împuşcat mortal, miercuri seara, era component al echipei de polo juniori a clubului Corona Braşov. Primele indicii în acest caz duc la sinucidere.

Poliţiştii au fost solicitaţi la locul unde a fost găsit adolescentul şi au stabilit că, cel mai probabil, acesta s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său.

„Am fost sesizaţi prin apel la 112 cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani s-a împuşcat mortal în zona capului cu o armă de vânătoare a tatălui său. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru a demara cercetările specifice a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împuşcare în zona capului. Persoana decedată a fost transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului”, a spus, joi, Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

 

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Alina Ioana Ivant, adolescentul găsit împuşcat avusese, înainte, o discuţie aprinsă cu părinţii.

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că tânărul avea 17 ani, iar pe fondul unor discuţii contracdictorii cu părinţii săi, pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive, a luat arma de vânătoare a tatălui şi s-ar fi împuşcat mortal în cap, în zona parietală stângă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Braşov, în vederea efectuării necropsiei”, a spus Alina Maria Ivant.

Adolescentul ar fi fost acasă doar cu mama, iar tatăl tocmai ajungea în momentul producerii tragediei.

Mai multe mesaje de condoleanţe au fost transmise pe pagina de Facebook a echipei de polo: ”Cuvintele sunt de prisos, în astfel de momente!!! Durere cumplită pentru părinţi, colegi, echipă.. toţi cei care l-am aplaudat la meciuri pentru golul lui „înfiletat”! O să ne lipseşti Bursuc, făceai spectacol la meciuri. Drum plin de lumină!!!”

 

 

 

Citește și: