Gandul.info
Silviu Bănilă
3135 vizualizări 12 iul 2018

Adrian Năstase o acuză pe fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, că ar fi dirijat o „structură cu obiective politice legate, în mare măsură, de INTERESE MANIPULATE din interior”.

Adrian Năstase şi Dan Voiculescu

”(Lupta contra corupţiei) continuă, dar MAI ÎNCET. Conform doctrinei Trump, lucrurile sunt spuse acum mai direct. Spre exemplu, legea off shore din parlamentul României a devenit primordială, în baza politicii „America, first”. Soluţia adoptată de parlament („Romania, first”) probabil că a nemulţumit şi vom avea tot felul de comunicate în legatură cu „valorile şi principiile…”, cu statul de drept şi, bineînţeles, cu DEMOCRAŢIA de la noi.


Este clar însă că românii s-au cam intoxicat cu gargara luptei contra CORAPŞĂN, folosită din exterior pentru interese mercantile. Fezandarea cu corapşăn nu prea mai ţine, mai ales după ce s-au dezvăluit, în ultimile luni, abuzurile procurorilor, protocoalele secrete, activitatea serviciilor secrete,„culoarele” din justiţie pentru condamnarea celor „CONDAMNAŢI” de SISTEMUL MAFIOT al lui Băsescu.

Adrian Năstase

Laura Codruţa Kovesi a condus o structură cu obiective politice legate, în mare măsură, de interese manipulate din exterior. Rezultatele acestor ani ar trebui contabilizate nu în număr de condamnări sau sechestre pe sume ipotetice, ci în DISTRUGEREA CLASEI CONDUCĂTOARE din România, în distrugerea capitalului românesc capabil de acţiune regională, în anatemizarea României în numele luptei contra corapşăn în schimbul obţinerii unor medalii de TINICHEA oferite din afară. Acum ea, Kovesi, a devenit ŢAP ISPĂŞITOR pentru toate nemulţumirile publice şi va afla, ca şi Băsescu, că americanii nu au „foşti prieteni”. Ei au doar „prieteni”, în funcţie de interesele momentului.Îndemnul de pe scări, adresat colaboratorilor apropiaţi (oare bravul poliţist judiciar Morar era printre ei?) aduce aminte de Pierre de Coubertin, care sfătuia si el , indiferent daca pierzi sau câstigi, să continui. Asa că, probabil, lupta cu corapşăn va continua, poate cu o anumită incetinire până o să apară o nouă temă de „off shore” care va necesita si ea o fezandare adecvată”, afirmă Adrian Năstase pe blogul său.

Citește și: