146 vizualizări 31 mai 2019

Zahra Salem, directorul medical al Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Feteşti şi consilier local în cadrul Consiliului Local al oraşului Cernavodă din judeţul Constanţa, a fost găsit în stare de incompatibilitate deoarece, în perioada 11 iulie 2016 – 08 iunie 2018, a exercitat simultan funcţia de director medical şi calitatea de membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului Oraşului Cernavodă.

Tot în stare de incompatibilitate a fost găsit şi Reka Semmel, fost şef al Laboratorului de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie din cadrul Spitalului de Recuperare Cardiovasculară "Benedek Geza" Covasna din judeţul Covasna din cauză că, în perioada 22 noiembrie 2016 – 31 decembrie 2017, a exercitat simultan funcţia de şef Laborator recuperare fizică şi balneologie în cadrul Spitalului de Recuperare Cardiovasculară „Dr. Benedek-Geza” Covasna şi calitatea de administrator la o societate comercială.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare. Zahra Salem nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

Citește și: