Alexandra Stroe
230 vizualizări 1 mai 2017

Reprezentanţii IGPR au anunţat că pe Drumul Naţional 39, în zona Podului Agigea, s-a format deja o coloană de maşini pe o distanţă de aproximativ 400 de metri.

Totodată, din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN22 Constanţa – Tulcea este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene Sibioara, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Patru persoane au fost rănite în urma coliziunii, starea lor fiind stabilă. Cele patru victime, conştiente, au fost transportate deja la spital, potrivit poliţiştilor constănţeni.

Totodată, poliţiştii avertizează că, pe drumul dinspre mare (pe Autostrada Soarelui), un punct în care poate să apară aglomeraţie în a doua parte a zilei este staţia de taxare de la Feteşti. Pentru a evita aşteptarea, şoferii sunt sfătuiţi să plătească taxa prin SMS, de pe telefonul mobil, la numărul 7577 sau la benzinăriile de pe autostradă. Se poate trece prin staţie liber, cu condiţia ca taxa să fie plătită ulterior, până a doua zi, la ora 24. În cursul zilei de luni, traficul de pe A2 va fi supravegheat şi din elicopterul Ministerului de Interne în intervalul 14-20.

Şi pe Drumul Naţional 1, se înregistrează valori crescute de trafic pe sensul de coborâre Braşov-Ploieşti, poliţiştii recomandând şoferilor folosirea DN1A.

Citește și: