Gandul.info
Andreea Traicu
6046 vizualizări 21 nov 2017

UPDATE: Preşedintele PSD a părăsit sediul DNA după doar câteva, acesta fiind aplaudat, din nou, de susţinători, şi huiduit de contestatari. Liviu Dragnea a fost prezent la DNA pentru a lua la cunoştinţă instituirea sechestrului în dosarul Tel Drum. Liderul PSD nu a făcut declaraţii.

"Cred că orice persoană din România care e chemată la un for represiv cum este DNA are nevoie de susţinere. Nu e o acţiune de partid", a declarat secretarul general al PSD, Marian Neacşu.Întrebat dacă la DNA este sediul statului paralel, Neacşu a răspuns : "Nu e vorba că sediul acestei instituţii este statul paralel, este vorba de abuzurile la care cetăţenii, printre care şi Liviu Dragnea, sunt supuşi". 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns la ora 17.30 la sediul DNA, unde a fost întâmpinat de susţinători, care l-au aplaudat, dar şi de contestari care l-au huiduit şi i-au cerut demisia.

Liderul PSD nu a făcut declaraţii, fiind condus cu dificultate de jandarmi până la uşa DNA.

La faţa locului sunt aproximativ 20 de jandarmi, trimişi pentru asigurarea măsurilor de ordine.

"Nu e vorba de protecţie ci de măsuri de asigurare a ordinii publice. Asigurăm măsuri minime şi dacă dumnealui vrea să dea declaraţii o să se oprească să dea. Sunt undeva la 20 jandarmi. Vă explicăm ca la grădiniţă", a spus unul dintre jandarmii prezenţi la faţa locului, întrebat dacă au venit să îl protejeze pe liderul PSD.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au pus sechestru pe averea persoanelor urmărite penal din dosarul „Tel Drum”, între persoanele vizate de măsura anchetatorilor numărându-se şi Liviu Dragnea. „Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiţiei. De cine? De oameni care se ascund. Cei care sunt împotriva mea se ascund în spatele unor instituţii şi crucifică oameni. Urmează probabil şi sechestrul pe viaţă”, a comentat şeful PSD.

 

Citește și: