Daciana Ilie
236 vizualizări 9 dec 2012

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani din Ploieşti, care duminică, în jurul orei 10.00, a mers să voteze la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 şi a făcut stop cardiac în incinta secţiei de votare, a murit.

UPDATE: 11. 30 Bărbatul care duminică a făcut stop cardiac în incinta unei secţii de votare din Ploieşti a fost transportat la spital unde, după câteva zeci de minute în care medicii au încercat să îl resusciteze, a fost declarat decedat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit directorului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova, medicul Daniel Nicolae, bătrânul care duminică a făcut stop cardiac într-o secţie de votare din Ploieşti a fost declarat mort.

Echipajul de pe ambulanţă a încercat timp de aproximativ 30 de minute să-l resusciteze pe bărbat în secţia de votare, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde în pofida intervenţiilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani din Ploieşti, care duminică, în jurul orei 10.00, a mers să voteze a făcut stop cardiac în incinta secţiei de votare, la ora transmiterii acestei ştiri medicii ajunşi la faţa locului încercând să îl resusciteze.

Incidentul s-a petrecut la o secţie de votare de pe strada Bobâlna din Ploieşti, iar cei care l-au văzut pe bărbat prăbuşindu-se au sunat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, medicul Daniel Nicolae, a declarat că echipajul medical a constatat că bărbatul, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a făcut stop cardiac, iar la ora transmiterii acestei ştiri se fac manevre de resuscitare.

Citește și: