Andi Manciu - Mediafax
128 vizualizări 9 dec 2012

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a votat la ALEGERI PARLAMENTARE 2012, duminică dimineaţă, împreună cu fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban şi cu primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precizând că doreşte "soluţii pentru ieşirea din criză" şi încheierea disputelor politice din ultimii ani.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. REZULTATE şi EXIT POLL. HARTA INTERACTIVĂ A ALEGERILOR PARLAMENTARE 2012

"Am votat pentru victoria USL, am votat cu convingerea că acesta este un moment în care România trebuie să pornească pe un nou drum, pe un drumul ieşirii din criza economică, ieşirii din criza politică şi socială în care se află de peste trei ani şi jumătate. Trebuie să pornească pe un drum care este în direcţia aşteptărilor cetăţenilor, care s-au săturat de dispute şi certuri politice prelungite, de instabilitate, de incertitudine de un viitor care nu se configurează aşa cum oamenii şi-l aşteaptă – un viitor mai bun, mai normal", a declarat Tăriceanu.

Fostul premier a precizat că a mai votat şi pentru ca România să-şi regăsească drumul către "valorile democratice, către partenerii europeni şi transatlantici cu care România a reuşit să se elibereze de sub povara comunismului".

La rândul său, deputatul Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, a declarat că a votat la ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 de duminică şi "un pic împotrivă".

"Am votat împotriva mitocăniei, împotriva hoţiei, împotriva abuzului, împotriva arbitrariului şi împotriva sfidării cetăţenilor", a susţinut Orban.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. EXIT POLL şi informaţii în timp real: Traian Băsescu a votat

De asemenea, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat că votul său de a ALEGERILE PARLAMENTARE 2012 a fost pentru soluţiile de ieşire din criza economică şi împotriva "bătăliilor politicianiste".

Edilul a precizat că echipa pe care a susţinut-o este capabilă să ţină România pe calea stabilităţii, a democraţiei şi alături de partenerii săi occidentali.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Lista secţiilor de votare închise şi a drumurilor blocate din cauza zăpezii şi a viscolului

Citește și: