Diana MARCU
87368 vizualizări 17 iun 2013

Alexandra Stan susţine că a fost bătută de managerul său. În urmă cu o zi, pe pagina de Facebook a vedetei apăruse un mesaj în care echipa acesteia anunţa că Alexandra Stan a suferit un accident de maşină şi că se reface. Într-un interviu pentru gândul, tatăl Alexandrei Stan susţine că fiica lui a fost bătută şi aruncată din maşină de managerul Marcel Prodan. Până la această oră, managerul nu a putut fi contactat.

ALEXANDRA STAN BĂTUTĂ. ALEXANDRA STAN nu a avut accident, ci a fost bătută de manager. Ce spune ALEXANDRA STAN

Ce spune tatăl Alexandrei Stan: "Norocul ei a fost că a oprit un cetăţean străin maşina când a văzut-o acolo chircită şi plină de sânge”

Pentru că şi-ar fi întrebat managerul de banii care i se cuvin după şase luni în care a tot avut concerte şi nu a văzut niciun leu, Alexandra Stan a fost bătută şi aruncată în stradă de cel cu care împărţea succesul şi onorariul. Asta susţine tatăl vedetei, într-un interviu acordat gândul.

Bărbatul declară că fiica lui ar fi fost bătută de unul dintre manageri, Marcel Prodan. Totul a început  de la bani, în weekend, la studioul lui din Constanţa. Alexandra l-a întrebat de bani, sâmbătă, iar el „a bătut-o de a lăsat-o inconştientă", susţine tatăl vedetei. "Două ore a stat  fiica mea acolo, iar când şi-a revenit a cerut să vină acasă, la Valu lui Traian", mai spune acesta.

Pe drum, conflictul ar fi continuat, iar la intrarea în localitatea natală, Alexandra Stan ar fi fost aruncată din maşină de către Marcel Prodan. "Zăcea acolo, pe şosea", povesteşte pentru gândul George Stan. "Norocul ei a fost că a oprit un cetăţean străin maşina când a văzut-o acolo chircită şi plină de sânge. A venit şi un echipaj de poliţie care mi-a luat fata şi a dus-o urgent la spital", mai spune acesta precizând că atât actele lui Prodan, cât şi ale Alexandrei ar fi rămas la poliţie.

FOTOGRAFIE-ŞOC: Alexandra Stan, bătută - băgată în spital de manager: „Nu am avut niciun accident, m-a bătut managerul”

Potrivit tatălui vedetei, poliţia ar fi făcut un proces-verbal.

George Stan spune că a aflat abia duminică ce s-a întâmplat cu fiica lui. "Avea telefonul descărcat şi nu a avut cum să mă anunţe", povesteşte bărbatul care a mers la Constanţa să-şi aducă fata acasă după ce ar fi primit un telefon de la o prietenă a Alexandrei.

"Lu' maică-sa i-a venit rău, iar mie..ce să vă zic", spune cu greu bărbatul. "În 25 de ani nu mi-am bătut o dată copiii, iar acum vine un nemernic şi-mi nenoroceşte fata...Am crezut că mor", continuă bărbatul. "O să merg până în pânzele albe ca să se facă dreptate. Avem avocat, am depus plângere la Parchet, avem martori şi procesul-verbal de la poliţie".

Foto: Gelu Strâmboaia / Mediafax

Luni la prânz, George Stan îşi păzea fiica, care încerca să se odihnească. "După-amiază merg cu ea la Constanţa, la spital, să o vadă din nou medicii. Fata mea se simte rău, are ochii tumefiaţi şi o doare rinichiul pentru că a fost lovită cu picioarele. Alexandra are doar un rinichi pentru că aşa s-a născut", mai spune bărbatul.

Foto: Cancan

Nu vrea să audă de scuze din partea celui pe care-l numeşte nemernic, Marcel Prodan. "Ce scuze? Nu am ce discuta cu el. Cu acest om o să discute doar avocatul nostru", spune George Stan.

Foto: Marcel Prodan / pagina personală de Facebook

Întrebat despre natura relaţiilor dintre Alexandra şi manager, George Stan susţine că era una profesională, nu de iubire: "Erau colegi şi aveau relaţii profesionale. Cu amândoi era colegă; şi cu Prodan şi cu celălalt manager, cu Andrei Nemirschi, dar acestuia nu am ce să-i reproşez. Nici nu e ţară".

Ar fi căutat-o Marcel Prodan în ultimele ore pe Alexandra?  "Nu a venit s-o vadă, nu a sunat-o. Şi-a închis telefonul, ştiu că-l sună toată lumea să-l întrebe de ce-a făcut asta", spune tatăl vedetei.

Mai mult, George Stan nu înţelege de ce a fost nevoie de mesaje mincinoase pe Facebook. "Alexandra are 2 milioane de fani care acum sunt îngrijoraţi că ea ar fi în comă. Alexandra nu are cum să le răspundă, pentru că doar managerul ei are acces la mail, la site şi la contul ei de Facebook. Tot ce a scris pe Facebook e o minciună", mai spune bărbatul.

 

Alexandra Stan a cucerit lumea cu piesa "Mister Saxobeat", alăturându-se celorlalţi artişti români care au stat săptămâni la rând pe primele locuri în topurile din întreaga lume - Inna şi Eduard Maya.

"Mr. Saxobeat" a fost hit-ul care a transformat-o în vedetă internaţională. Piesa a stat şase săptămâni pe primul loc în faimosul top Billboard din Statele Unite, record atins doar de Madonna sau Lady Gaga.

În urmă cu doi ani, numele Alexandrei, alături de cel al Innei şi al lui Eduard Maya apărea într-o ştire AFP.  Starurile din România încing ringurile de dans din Europa şi America cu melodiile lor simple, scria sursa citată. Succesul lor în afară reprezintă "un balsam pentru o ţară puternic afectată de criză", văzută de străini ca fiind "săracă, tristă şi coruptă", nota AFP. 

George Stan, tatăl Alexandrei / captură tv

Ce va face artista în viitor? "Alexandra Stan e un nume", susţine tatăl vedetei. "Iar numele ei rămâne. Nimeni nu ştie cine e Prodan ăsta", mai spune George Stan.

Citește și: