Gandul.info
Dan CARBUNARU
206 vizualizări 9 mar 2011

Zeci de vitezomani au rămas fărăpermis ori s-au ales cu amenzi, de 8 Martie, în urma unei acţiuniderulate de Poliţia Autostrăzi. Recordul zilei a fost stabilit deun bucureştean de 43 de ani, aflat la volanul unei limuzine de luxMercedes S.

Şoferul a fost înregistrat deradarul poliţiei de două ori, în doar câteva minute, între Piteştişi Bucureşti. Dacă la prima abatere viteza era de 186 de km/h, lacea de-a doua Mercedes-ul zbura cu doar 150 de km/h. Oprit deechipajul Poliţiei Rutiere, bucureşteanul şi-a recunoscut faptele.El s-a arătat surprins când a aflat că a fost prins de radar şi adoua oraă.

"Ne-a spus că a văzut prima maşinăde poliţie, însă după aceea s-a gândit că poate merge în continuarecu viteză, pentru că nu mai e un alt echipaj", au declarat pentruGândul surse din cadrul Poliţiei Autostrăzi. Vitezomanul s-a alescu o amendă totală de 28 de milioane de lei vechi, din care ceapentru viteză a reprezentat mai puţin de un sfert. Aproape 20 demilioane de lei vechi a fost amenda pentru că nu avea asigurareaRCA. În Anglia asigurarea pentru o astfel e maşină costă peste 1000de lire sterline. Şoferul le-a declarat agenţilor că nu ştia că nuare asigurare.

În aceeaşi zi, pe AutostradaBucureşti Piteşti, au fost sancţionaţi peste 30 de vitezomani. Dela începutul acestui an, în top-ul vitezelor înregistrate deradarele poliţiei figurează posesorul unui Audi A8, care circula cu208km/h când a fost filmat de camera aparatului radar.

Citește și: