6731 vizualizări 29 iun 2018

"Am avut nişte probleme cu plămânii. Eu am insuficienţă cardiacă şi pulmonară. De la aerul condiţionat n-am putut o zi întreagă să scot un sunet, apoi am tuşit foarte foarte tare şi am fost la pneumologul la care sunt în tratament. Ieri (joi, n.r.), se pare că totul s-a întâmplat din cauza tensiunii foarte mici. Mă simt mai bine. M-au cusut la căpuşor", a spus Anca Pandrea pentru MEDIAFAX.

Un apropiat al Ancăi Pandrea a povestit pentru MEDIAFAX că actriţa este în stare stabilă, dar că s-a lovit la cap joi seară, după ce s-a întors acasă de la un eveniment monden.

"Actriţa lăsase poarta întredeschisă, pentru că pe stradă erau câinii ei şi voia să îi lase să se întoarcă în curte. După ce s-a îmbrăcat în pijamale, când se pregătea să se ducă la culcare, i s-a făcut rău", a povestit acesta.

Potrivit medicilor, actriţei i-a scăzut brusc tensiunea, pe fondul unei răceli. "E răcita de trei zile şi ia antibiotice", a mai declarat acesta.

Norocul Ancăi Pandrea a fost că, văzând poarta întredeschisă, vecinii s-au alarmat şi astfel au găsit-o căzută în camera de la stradă, într-o baltă de sânge.

"S-a lovit la cap, dar nu are hematom şi nu are probleme de niciun fel", a mai spus apropiatul acesteia. "I-au făcut tomografie şi toate analizele. Este cusută la cap şi se pare că i-a curs destul de mult sânge", a declarat acesta, care a adăugat că Anca Pandrea va petrece sfârşitul de săptămână la Spitalul Floreasca, medicii continuând să o monitorizeze pentru probleme cardiace şi respiratorii.

În vârstă de 72 de ani, Anca Pandrea şi-a făcut studiile la Institutul de Teatru şi a jucat apoi la Teatrul de Comedie din Bucureşti, unde i-a avut ca parteneri, printre alţii pe Dem Rădulescu, Stela Popescu şi Iurie Darie, cu care a avut şi o relaţie de aproape 25 de ani, până la moartea acestuia, în 2012.

Printre filmele în care a jucat Anca Pandrea se numără "De-aş fi... Harap Alb" (1965), "Steaua fără nume" (1966), "Doctor fără voie" (1976), "Un om în Loden" (1979).

Citește și: