Raluca Lazaroi
203 vizualizări 11 iun 2018

O femeie de 40 de ani, însărcinată în 8 luni, şi fătul acesteia au murit la puţin timp după ce au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava din satul Bogata, comuna Baia.

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, starea femeii era critică la sosirea ambulanţei.

“Nu ştiu dacă nu a fost bătută femeia... În foaia de observaţie apare că avea un ochi vânăt. A fost preluată în stare critică, cu tensiune mică, puls accelerat şi sângerare abundentă. Nu ştim din ce cauză... În acest caz Poliţia a declanşat o anchetă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX dr. Alexandru Lăzăreanu.

Femeia, care mai avea doi copii, era despărţită de soţul ei şi s-a mutat în urmă cu câteva săptămâni la sora ei, în satul Bogata.

În acest caz Inspectoratul de Poliţie Suceava a dechis un dosar penal pentru moarte suspectă, familia femeii susţinând că aceasta nu avea probleme de sănătate, nu se afla sub vreun tratament şi nu era cunoscută cu antecedente medicale.

Citește și: