Florin Jinga
3431 vizualizări 21 feb 2019

Claudiu Ivaşcu şi Nicolae Mihai, de 22 de ani, au atacat femeia în casa ei din Essex, pe 14 aprilie 2017, în ziua în care Ivaşcu a împlinit vârsta de 22 de ani, scrie Metro.

Agresorii îşi cunoşteau victima, iar violul s-a întâmplat chiar în casa acesteia unde cei doi români erau în vizită, conform detectivului Liv Howells de la Poliţia din Essex.

Românii erau mai mult decât beţi când au pus la cale violul. Cum era ziua lui Ivaşcu, cei doi aveau chef de distracţie. Agresorii au întrebat-o pe femeie dacă vrea să facă sex cu ei pentru banii, dar aceasta a refuzat. Drept urmare cei doi au violat-o pe rând. 

Totul în timp ce copiii femeii dormeau în camerele de la etajul casei, iar unul dintre aceştia a coborât pe scări şi i-a văzut pe români în timp ce îi batjocoreau mama. Cei doi l-au trimis înapoi la culcare.

Cei doi au fost condamnaţi, în total, la 20 de ani de închisoare.

Detectivul Liv Howells a declarat: “Astăzi au fost trimişi la închisoare doi prădători sexuali care au violat o femeie în propria casă. Ea a fost atacată într-un loc pe care îl considera sigur, de o persoană pe care o cunoştea şi de un prieten al acestei persoane”.

Foto: Essex Police

 

Citește și: