77 vizualizări 10 oct 2019

La Gil Flash Impex, punctul de lucru„ La Gil” din Bulevardul Aerogării 25, inspectorii au găsit condţtii igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate, produse neconforme, nesigure, nerespectarea conditiilor de temperatură, lipsa informţiilor, precum şi practici comerciale înşelătoare.

Sancţiunea totală aplicată a fost de 55.000 lei şi au fost oprite de la comercializare 197 kg de produse, în valoare de 6.000 de lei. ANPC a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor, propunând şi sancţiunea complementară cu închiderea temporară a unităţii pe o durată de cel mult 6 luni.

La Societatea comercială „La Cocoşatu” amenda aplicată a fost de 20.000 de lei, au fost oprite de la comercializare 52 de kg de produse diverse, în valoare de peste 2.000 de lei. Şi în acest caaz au fost dispuse oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor, precum şi sancţiunea complementară cu închiderea temporară a unităţii pe o durată de cel mult 6 luni.

Inspectorii ANPC au mai controlat şi toneta « patiserie » si un restaurant traditional românesc din zona Unirii.

 

Citește și: