CNA a acuzat faptul că moderatorul programului, Sabin Orcan, nu a solicitat dovezi de la invitat, informează reportervirtual.ro.

Totodată, CNA a primit trei reclamaţii cu privire la emisiunea lui Mircea Badea care ar fi utilizat un limbaj injurios referitor la fostul preşedinte Traian Băsescu, într-una din ediţii.

Radu Herjeu a mai declarat că mai ales în situaţia reluărilor emisiunii "În gura presei", care sunt difuzate la Antena 1 dimineaţa, la o oră accesibilă minorilor, ar putea fi editate pasajele care încalcă legislaţia CNA.

La rândul său, Radu Călin Cristea a declarat că afirmaţiile lui Mircea Badea "sunt nişte vorbe grele, formulări destul de brutale". "Uneori sunt însă nişte semne de întrebare. Putem să interpretăm că el un subscrie, ci doar îşi pune o problemă şi atunci este opinia lui", a mai spus Cristea.

Antena 1 a fost amendată cu 10.000 lei pentru redifuzarea emisiunii "În gura presei" şi pentru o emisiune Neatza cu Răzan şi Dani în care s-au difuzat imagini nerecomandate minorilor.

Citește și: