Cătălin Legănel
1009 vizualizări 9 iul 2019

Medicii legişti constănţeni au stabilit, în urma efectuării necropsiei, că bărbatul care a murit, duminică, la Neversea suferea de afecţiuni medicale.

„Decesul acestuia nu a avut legătură directă cu locul în care s-a petrecut, cu evenimentul în sine, ci a survenit în urma unor afecţiuni medicale”, au declarat sursele citate.

Conform martorilor de la incidentul, soţia bărbatului le-a spus poliţiştilor că, în ultimele zile, acesta avusese dureri în zona inimii.

Un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.00, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconştientă.

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au precizat la momentul respectiv reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsufleţit nu existau urme vizibile de violenţă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Citește și: