2671 vizualizări 2 iun 2019

În urma precipitaţiilor din ultimele zile, în judeţul Argeş, traficul este blocat pe DN73D Câmpulung-Târgovişte, în localitatea Boteni, din cauza unei alunecări de teren, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Totodată, în judeţul Hunedoara, pe DN 7 Sebeş – Deva, la kilometrii 356 şi 357, circulaţia se desfăşoară pe un fir alternativ, din cauza apei pluviale care inundă parţial suprafaţa carosabilă pe aproximativ 100 metri.

În judeţul Alba, pe DN 1 Sebeş – Aiud, la această oră se circulă în condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic pe alocuri sub 100 metri.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt în vigoare două devieri de circulaţie pe reţeaua de autostrăzi, astfel:

Pe Autostrada 1 Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), unde se desfăşoară dirijat, pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Iar pe Autostrada 2 Bucureşti - Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti - Constanţa) pe calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pe tronsonul kilometric 84 - 92, între localităţile Vlad Ţepeş şi Vâlcelele, judeţul Călăraşi, unde se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Tot pe Autostrada Soarelui, traficul este restricţionat pe prima bandă între kilometrii 49 şi 65 (Săruleşti – Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi), pe sensul către litoral.

Citește și: