Monica Moanea
768 vizualizări 3 mar 2016

Avocatul Poporului a transmis, joi, un mesaj prin care încurajează Familia Regală a României şi pe Majestatea Sa Regele Mihai I al României "în aceste momente de grea încercare".

"Am primit cu profundă tristeţe vestea privind starea de sănătate a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României. În aceste momente de grea încercare şi de rugăciune pentru Majestatea Sa, sunt alături de întreaga Familie Regală" a transmis printr-un comunicat de presă, Avocatul Poporului.

În comunicatul transmis, Avocatul Poporului susţine că "este momentul să ne amintim nu numai momentele majore prin care Regele Mihai I a schimbat în bine soarta ţării, ci şi faptul că, în anii de pribegie şi de exil al Familei Regale a României, după 1948, Majestatea Sa, prin mesajele anuale, nu a încetat să ne ofere şi să ne transmită speranţa într-o soartă mai bună şi mai demnă a neamului românesc şi a ţării Sale".

De asemenea, îşi exprim "dorinţa, speranţa şi credinţa că acest moment de cumpănă va fi depăşit cu bine de Majestatea Sa şi de Familia Regală a României şi că misiunea asumată cu dragoste, devotament şi dăruire totală, acum 150 de ani, la venirea în România a Principelui Carol I, va continua".

"Să ne rugăm bunului Dumnezeu pentru grabnica însănătoşire a Majestăţii Sale Regele Mihai I al României şi pentru liniştea întregii Familiii Regale!Doamne ajută!" a mai spus Avocatul Poporului.

Citește și: