Alexandra Mortu
1673 vizualizări 7 nov 2019

Se pare că doi tineri  rromi din cartierul Obreja, din Târgu Jiu, s-au hotărât să îşi organizeze petrecerea de nuntă chiar în curte ceea ce i-a determinat pe venici să îi reclame la poliţie din cauza muzicii dată foarte tare.

Iniţial, doi vecini au sesizat autorităţile care s-au prezentat la nuntă pentru a le cere proaspeţilor căsătoriţi doar să dea muzica mai încet.

Însă nuntaşii şi-au continuat petrecerea ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat iar autorităţile au fost nevoite să intervină din nou, dar de data aceasta i-au amendat pe tinerii care nu au respectat primul avertisment verbal.

„Încă de la ora 18.00, poliţiştii le-au pus în vedere să dea muzica că mai încet. În jurul orei 20.30 le-a fost aplicată o sancţiune de 1.500 de lei, în baza Legii 61/1991 privind asigurarea ordinii şi liniştii publice şi le-a fost pus din nou în vedere să nu mai difuzeze muzică tare. În cazul în care nu se conformează vor fi luate măsurile pe care legea le prevede, din nou”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citată de a1.ro.
 

Foto: Pixabay / caracter ilustrativ

 

 

Citește și: