333 vizualizări 11 mai 2019

Incidentul s-a produs vineri seara, în zona Mila 23, când bărbatul de 44 de ani, din localitatea Maliuc, judeţul Tulcea, a ieşit la o plimbare cu şalupa împreună cu un grup de ornitologi din Germania.

„Aproape de intrarea în lac apare o barcă rapidă condusă aparent de nişte <băieţaşi> turmentaţi care accelerează şi trec pe lângă noi în trombă provocând un val de un metru ce aproape ne-a zburat de pe scaune. Am făcut semn să oprească, dar nici vorbă, conducătorul a întors barca şi a revenit în trombă înjurând şi tachinându-ne, iar după câteva schimburi de urări s-au întors şi au făcut o nouă rundă în jurul bărcii, spre stupefierea nemţilor”, povesteşte bărbatul pe Facebook.

Acesta susţine că a început să filmeze, iar unul dintre ocupanţii bărcii rapide a aruncat în el cu un pahar din sticlă.

„Unul din ocupanţii bărcii a aruncat cu un pahar de sticlă lovindu-mă direct în ochi. La impact, paharul s-a spart producându-mi mai multe tăieturi din care două destul de adânci. Clienţii mei au rămas stupefiaţi la vederea sângelui care ţâşnea din faţa mea crezând că am pierdut un ochi”, mai scrie bărbatul pe pagina de socializare.

El spune că acest incident nu este singular şi că „de ani de zile nimeni nu face nimic în privinţa teribiliştilor de bani gata sau a celor ce consideră Delta Dunării ca un tărâm al nimănui unde nu există lege, reguli sau bun simţ”.

Presupusul agresor, în vârstă de 43 de ani, din judeţul Argeş, a fost identificat de poliţişti.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, susţin reprezentanţii IPJ Tulcea.

foto: Facebook

Citește și: