Tibi Bujdei - Mediafax
150 vizualizări 24 mai 2013

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, însă abia joi au fost obţinute imagini de pe camerele de supraveghere de la o casă de pariuri din apropierea locului unde a avut loc bătaia.

Bărbatul, Marius Plai, din comuna suceveană Valea Moldovei, mergea cu soţia sa la un proces la Judecătoria Gura Humorului, când au fost atacaţi de trei bărbaţi.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se poate vedea cum bărbatul este atacat şi lovit cu violenţă cu bâte de baseball de către cei trei bărbaţi, care au fugit după ce soţia victimei i-a ameninţat cu un bolovan luat de pe stradă.

Bărbatul agresat, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalui din Gura Humorului, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat. El a suferit policontuzii la coloana cervicală, torace şi la picior, precum şi un traumatism cranio-cerebral.

Victima a depus o plângere penală la Poliţie, fiind întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Cristian Papuc, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că autorii acestei agresiuni sunt cunoscuţi şi urmează să fie găsiţi pentru a fi audiaţi.

El a susţinut că în acest caz poliţiştii au fost anunţaţi prin 112, iar joi Poliţia a intrat în posesia imaginilor cu agresiunea, care au fost puse la dispoziţia soţiei victimei de către o angajată a unei case de pariuri din apropierea locului unde s-a produs incidentul.

Bărbatul lovit susţine că cei care l-au atacat sunt consăteni cu el, având un conflict de anul trecut, când doi dintre ei l-ar fi bătut tot în Gura Humorului. El susţine că în urma agresiunii de atunci a făcut plângere la Poliţie, însă la finalul cercetărilor a fost amendat, anchetatorii concluzionând că şi el a participat la scandal, iar dintre ceilalţi agresori unul a fost cercetat şi nu a fost trimis în judecată.

Bărbatul a contestat în instanţă atât amenda primită, cât şi ordonanţa procurorului de netrimitere în judecată a agresorului, iar în ziua când a fost din nou bătut venise la Gura Humorului la procesul de la Judecătoria.

 

Citește și: