Pacala Dana - Mediafax
Liliana Iedu
3144 vizualizări 20 sep 2013

Un bărbat de 46 de ani a fost călcat de un tramvai, vineri dimineaţă, în apropierea Gării de Nord din Timişoara, iar vatmanul, care a trecut cu tramvaiul peste trupul bărbatului şi şi-a continuat deplasarea, fără a observa, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Mirela Drăghicioiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că vineri, în jurul orei 5.30, în apropierea Gării de Nord din Timişoara, un bărbat de 46 de ani din localitatea Pădureni, judeţul Timiş, a fost călcat de un tramvai.

"Este vorba despre tramvaiul 1 care, în apropierea Gării de Nord, a lovit un bărbat care se afla pe şine. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele vatmanului, iar cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentului", a spus Mirela Drăghicioiu.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, vatmanul nu a observat ce s-a întâmplat, iar după ce a trecut cu tramvaiul peste trupul bărbatului şi-a continuat drumul. Abia vatmanul următorului tramvai a observat trupul neînsufleţit al bărbatului şi a sunat la 112.

Poliţiştii au menţionat că, în urma necropsiei, se va stabili dacă este vorba despre o sinucidere ori despre un accident şi dacă bărbatul decedat s-a aflat sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și: