Nicolae Oprea
423 vizualizări 15 mai 2019

„La data de 9 mai a.c., în jurul orei 11.00, poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 29 de ani, cu privire la faptul că, în perioada octombrie 2018 – mai 2019, un bărbat de 59 de ani i-ar fi solicitat suma de 5.000 de euro, sub ameninţarea distribuirii pe o reţea de socializare a unor fotografii cu aceasta în ipostaze indecente, din perioada în care aceştia ar fi avut o relaţie”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul ar fi distribuit mai multor prieteni ai fostei iubite, prin intermediul unei reţele de socializare, mai multe fotografii în care femeia apare în ipostaze intime.

„La data menţionată s-a procedat la prinderea în flagrant a bărbatului, la scurt timp după ce a pretins şi primit suma de 5.000 de euro de la femeie, pentru a nu face publice şi alte fotografii compromiţătoare care ar fi fost în posesia sa. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

 

Citește și: