Adriana Mit
35822 vizualizări 31 ian 2019

În toiul nopţii, un tănăr de 32 de ani din comuna Sânandrei, judeţul Timiş, s-a trezit să-şi rezolve nişte conflicte mai vechi cu un consătean. A luat o drujbă şi a năvălit în casa omului, tăindu-i uşa de la intrare. Înăuntru, bărbatul căutat de tânărul furios se afla cu copii săi, doi băieţi de 14, respectiv 18 ani, şi cu prietena unuia dintre ei. Când au fost atacaţi, cei patru dormeau.

Îngroziţi, băieţii şi cu fata au reuşit să fugă, chiar dacă adolescentul de 14 ani şi-a rupt un picior în timp ce sărea pe geamul din spatele casei. Agresorul şi-a urmărit victima care alerga desculţă prin curtea casei şi a decapitat-o în grădină, lângă un gard. Încercase zadarnic să se apere cu mâna dreaptă de lanţul drujbei.

Speriaţi vecinii au sunat la 112. Când poliţiştii din comună au ajuns pe strada Liliacului, l-au găsit pe tânăr plin de sânge, cu drujba în mână. L-au reţinut imediat şi va fi cercetat pentru omor. Criminalul susţinea că este văr cu victima. Se pare că tot conflictul ar fi pornit de la vânzarea unui automobil. După audiere, urmează să fie prezentat judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

 

Citește și: