Raluca Lazaroi
426 vizualizări 13 mar 2019

Judecătoria Rădăuţi a emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din Rădăuţi care şi-a molestat sexual fiica, încă de când aceasta avea 14 ani, şi a lăsat-o însărcinată. Procurorii spun că în urma relaţiei, fata, care acum are 16 ani, a născut în 2017, acasă, un copil.

“La data de 12.03.2019 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a dispus punerea în mişcare acţiunea penală faţă de S.V., pentru săvârşirea infracţiunii de „act sexual cu un minor”, (...) constând în aceea că în perioada iulie-august 2016, S.V., la diferite intervale de timp, a întreţinut, în mod repetat, raporturi sexuale cu fiica sa biologică C.B.I., aflată în îngrijirea sa, pe când aceasta avea 14 ani, relaţii în urma cărora, la data de 15.04.2017, a născut-o la domiciliu pe C.A.M” se arată într-un comunicat de presă emis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, joi, Judecătoria Rădăuţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Citește și: