654 vizualizări 19 ian 2018

UPDATE 2: Cetăţeanul italian suspectat că a ucis un român a fost lăsat liber, anchetatorii stabilind că a fost vorba despre legitimă apărare, întrucânt românul ar fi încercat să îl tâlhărească, susţin surse judiciare. O prostitutată, suspectată că i-ar fi fost complice românului ucis, a fost reţinută.

UPDATE: Cetăţeanul italian suspectat că ar fi ucis, vineri dimineaţă, un român, într-un bloc de pe Bulevardul Unirii din Bucureşti, este audiat, la ora transmiterii ştirii, la Poliţia Capitalei. Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că acesta le-ar fi spus anchetatorilor că a fost legitimă apărare.

Sursele citate precizează la la audieri este şi o femeie. Deocamdată aceştia nu au fost puşi sub învinuire, cercetările fiind în desfăşurare.

Crima a avut loc vineri dimineaţa.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că fapta ar fi fost comisă pe fondul unei reprize de turism sexual, motivul fiind o neînţelegere legată de bani.

Procurorii de la Parchetul Capitalei şi Serviciul Omoruri fac, la momentul transmiterii ştirii, cercetarea la faţa locului, în paralel având loc audieri.

De asemenea, medicii legişti au finalizat autopsia cadavrului, urmând ca raportul să fie depus la dosar.

Citește și: