Departamentul Social - Mediafax
21107 vizualizări 1 feb 2019

În timp ce aştepta în staţia Calea 13 Septembrie din Bucureşti, un bărbat de 54 de ani a fost împins în faţa tramvaiului care tocmai sosea de un om al străzii. Bărbatul a fost trântit de tramvai şi a murit pe loc. Liniile 1, 8 11 şi 25 au fost deviate timp de 70 de minute, pentru ca poliţiştii de la Serviciul Omoruri să facă cercetarea la faţa locului.

Incidentul a fost confirmat de STB pe pagina de Twitter. 

Potrivit relatărilor unor martori oculari nu este clar dacă victima a fost împinsă intenţionat, deoarece lumea se înghesuia către tramvaiul care intra în staţie. ”A alergat lumea după tramvai şi cred că atunci l-a împins din greşeală pe linie şi între... ştiu eu cum l-a prins, că eu l-am văzut jos, în faţa tramvaiului. Nu a mai plecat tramvaiul şi a coborât toată lumea. Am rămas şocată şi acum nu pot pleca acasă... imaginea care mi-a rămas atunci, în faţa tramvaiului...” spune o femeie, citată de digi24.

”Eram în spatele tramvaiului, s-a auzit: Bum! Bum! M-am uitat un pic şi am văzut că un om e căzut jos. Şi am fugit prin tramvai, la vatman, i-am zis: ”Opreşte-te, mă! Ai dat peste un om.” Vatmanul nu a ştiut că a dat peste om,” povesteşte un alt martor.

 

Citește și: