Adriana Mit
75 vizualizări 17 apr 2019

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Diana Gîtan, a declarat, miercuri dimineaţa, că principalul suspect în cazul femeii ucise cu mai multe lovituri de cuţit, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, a fost prins în jurul orei 06.00.

„Bărbatul, care este fostul concubin al femeii, urmează să fie adus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru a fi audiat în calitate de suspect. A fost prins în Timişoara, voia să plece din localitate”, a afirmat Diana Gîtan.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost prins în apropierea Gării de Nord din Timişoara de către poliţiştii de la Transporturi Feroviare. După ce va fi audiat, cel mai probabil bărbatul va fi reţinut pentru omor.

O femeie în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă, marţi, în zona depoului de locomotive din Timişoara, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de un bărbat. Principalul suspect era fostul concubin al femeii, care a reuşit să fugă înainte de sosirea echipajelor de poliţie.

Foto: Opinia Timişoarei.ro

Citește și: